9576,83%-0,95
38,85% 0,12
43,74% 0,09
4046,62% 0,43
6573,26% -0,43
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nın düzenlediği Halk Günü Buluşmaları devam ediyor. Prof. Dr. Ayşen Gürcan, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretme konusunda kararlılık mesajı verdi.
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen ‘Halk Günü Buluşmaları’ programı, vatandaşlarla doğrudan temas kurmaya devam ediyor. Haftanın her pazartesi günü gerçekleştirilen program kapsamında, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, il başkanlığı binasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Görüşmede AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcıları Abdulkadir Sönmez, Cevahir Manas ve Serhat Tunç da hazır bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Milletvekili Gürcan, halkla kurulan bu doğrudan temasın önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz Halk Günü programında, vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve kıymetli katılımıyla gönül gönüleydik. Her bir hemşehrimizin taleplerini, önerilerini ve yürekten gelen dualarını dinlemek; çözüm üretmek için birlikte düşünmek bizler için çok kıymetliydi. Gücünü milletten alan bir anlayışla; kapılarımız da, gönlümüz de her zaman açık.”
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, halk günleriyle kentin dört bir yanındaki vatandaşların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm yolları geliştirmeyi hedefliyor. Yetkililer, bu buluşmaların önümüzdeki haftalarda da düzenli olarak süreceğini ifade etti.