Tarih: 27.04.2024 11:27

Aşk, heyecan, aksiyon ve çok daha fazlası Mayıs'ta Netflix'te!

Facebook Twitter Linked-in

Aşk, heyecan, aksiyon ve çok daha fazlası Mayıs'ta Netflix'te!

Bu ay, Serenay Sarıkaya'ya yıldız isimlerin eşlik ettiği Kimler Geldi Kimler Geçti'de başarılı avukat Leyla Taylan, aşk acısından kurtulmak isterken kendisini flört dünyasının karmaşık ilişkileri içerisinde buluyor. Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi Sen Büyümeye Bak ise Melisa'nın kaybından sonra sarsılıp bu ortak acılarıyla birbirlerine bağlanan Fırat ve Can'ın kendilerine küçük bir dünya kurma çabasını anlatıyor.

Jennifer Lopez, Atlas ile insanlığı kurtarmak için kaçak bir robotun peşine düşerken; sevilen dizi Bridgerton, yeni sezonunun ilk kısım bölümleriyle geri dönüyor. Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği Eric ise, 1980'lerin New York sokaklarında, azimli bir polis ile birlikte dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir babanın hikayesine odaklanıyor.

Jerry Seinfeld imzalı Çılgın Kahvaltılık'ta devrim niteliğindeki yeni bir hamur işi, süt ve mısır gevreğinin hükmettiği kahvaltı sektörüne adım atarak her şeyi altüst ederken; Gelinin Annesi, Brooke Shields ve Miranda Cosgrove gibi isimleri bir araya getiriyor. 

 

YENİ DİZİ
Kimler Geldi Kimler Geçti
Romantik Komedi
Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur. 

 

Bridgerton: 3. Sezon: 1. Kısım
Dram

Sosyeteye takdim edilen genç kızlar, sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

 

Eric
Dram
Yanında azimli bir polisle birlikte dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir baba, 1980'lerin New York sokaklarında kendi sorunlarıyla boğuşur.

 

Selling The OC: 3. Sezon
Reality
Oppenheim Grup'ta çalışan hırslı emlakçılar gayrimenkul piyasasındaki güçlerini artırmaya çalışırken kişisel dramalar, büyük çaplı mesleki girişimlerinin önüne geçiyor.

 

John Mulaney Presents: Everybody's in L.A.
Komedi
Carina, ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur.

(Canlı yayınlanacak altı bölüm)

 

Mulligan: 2. Kısım
Komedi

Mulligan ve kabinesi, Amerika'dan geriye kalanı ayakta tutmak için el ele vererek çalışırken yolcu gemileriyle, elektrik kesintileriyle ve kendi beceriksizlikleriyle uğraşır.

 

Geek Girl
Komedi
Hep bir yerlere ait olmak isteyen ve tuhaf biri olan ergen yaştaki Harriet sonunda Londra'daki önemli bir model ajansı tarafından keşfedilir ve bazı insanların göze çarpmak için yaratıldığını öğrenir.

 

A Man in Full
Dram
Carina, ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur.

 

Kore'nin Süper Zengin Yabancıları
Reality

Singapurlu iş insanları, lüks markaların İtalyan vârisleri ve Pakistanlı soylular. Kore'de yaşayan multimilyarderlerin lüks yaşamlarını ve neden bu ülkeye geldiklerini keşfedin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —