Tarih: 24.03.2023 13:40

Deprem Bilimci Prof. Ercan covit oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Mustafa SARIİPEK/
Türk bilim insanı, Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından 37,5 derece ateşle hastaneye kaldırıldığını belirterek, “Covit olmuşum. Vitamin ile serumu verildi. Bir hafta uzaktayım” açıklaması yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sonrasında bölgede araştırmalar yapan ve çok sayıca canlı yayınlara katılan ve çeşitli sempozyumlarda depremle ilgili çalışmalar yapan Türk bilim insanı, Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından covit olduğunu duyurdu. Ercan paylaşımında, “Depremin verdiği gerginlik, aşırı yorgunluk, bağışıklığımı düşürmüş olmalı. Bugün Kadıköy’de elim ayağım tutmadı, kemiklerim donarcasına üşümeye, başladı. Ateş 37,5. Florance Neihtengale acile kaldırıldım. Covit olmuşum. Vitamin ile Parol serumu verildi. Bir hafta uzaktayım” dedi.
16 MART’DA HATAY’DA DA HASTALANDI
Deprem bölgelerinde sürdürdüğü çalışmalar sırasında yaptığı iki paylaşım ile gözaltına alınarak ifadesi alındıktan sonra yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan şimdi de covit oldu. Övgün Ercan 16 Mart’ta yine sosyal medya hesabından yaptığı “Hatay'dayım.Yüksek tansiyon, kalp, şeker, ayrıca 1,5 aydır aşırı yorgunluk, üzüntü, gerginlik var. Sinirlerim bozuk, uyku uyuyamıyorum. Dün akşam ellerim titremeye başladı. Viski bulup getirdiler. Ben içki içmem. Aranızda hekim varsa ne önerir, rica etsem” diye acil bir paylaşımla hasta olduğunu duyurmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —