Mustafa SARIİPEK/MUĞLA
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Fethiye ilçesinde Volkan Konak rüzgârı esti.
Muğla’nın Fethiye ilçesi Beşkaza Meydanı’nda19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği’nin önemli ismi altın plak ödüllü Volkan Konak rüzgarı esti.
Fethiye Belediyesi’nce düzenlenen konserde Volkan Konak, şarkıları ile meydanda toplanan kalabalığa unutulmaz bir konser yaşattı. Meydanda toplanan binlerce vatandaş Volkan Konak’ın şarkılarına eşlik ederken, vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve video çekti.
KARACA, “BEN KİMSEYİ AYRIŞTIRMIYORUM, BİRLEŞTİRİYORUM”
Sahnede Volkan Konak’a çiçek veren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Sevgili gençler muhteşem gözüküyorsunuz. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. Karaca, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekerek, “Lütfen herkes sandığa gitsin. Bizim her siyasi görüşe saygımız var. Ben kimseyi ayrıştırmıyor, herkesi birleştiriyorum. Sizin görüşünüz ne olursa olsun, ben saygılıyım. Sizler benim için çok değerlisiniz. Bu saltanatlar elbet yıkılacak. Zulümler son bulacak. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Atatürk’ün yolunda yürüyenlerle mücadelemiz devam edecek. Biz dimdik duruyoruz” dedi.