• BIST 100

    10837,30%-0,31
  • DOLAR

    41,99% 0,17
  • EURO

    48,60% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5447,06% 0,32
  • Ç. ALTIN

    9006,14% 0,00

“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

LÖSEV Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışlarını Türkiye genelinde 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına et ve et ürünleri desteği olarak hız kesmeden ulaştırıyor.

YAŞAM 12.01.2024 12:10:00 0
“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

 

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. 

 

“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi’nin bölge hizmeti verdiği Bilecik, Kütahya, Afyon ve Uşak illerinde LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri dağıtımını gerçekleştirildi. LÖSEV et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürüyor. Bölgede yapılan et ve et ürünleri yardımında LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu.

 

“LÖSEV Eğitim Programları ile Ailelere Sosyal Destek Sağlamaya Devam Ediyor”

LÖSEV, sosyal destekler kapsamında vakfa kayıtlı ailelerini gönüllü uzman konuklarla buluşturmaya ediyor. Uşak’ta gerçekleştirilen et dağıtımında, Uzm. Psikolog Hatice Akkan gönüllü olarak ailelerle bir araya geldi ve “Stres Yönetimi ve Psikolojik Sağlamlık” konulu eğitimi gerçekleştirerek ailelerin zorlu sürecine destek oldu. Özellikle doğru bilgi ihtiyacının yoğun ve önemli olduğu tedavi süreci, LÖSEV’in gönüllü uzmanlar eşliğinde sunduğu eğitim destekleri sayesinde ailelerin mücadelesini olumlu etkiliyor. Hasta ve hasta yakınlarının yalnız olmadıklarını bilmeleri, kendilerini geliştirmeleri ile aileler hayata daha sıkı bağlanıyor.

 

Yıl boyunca adak bağışı yapabilirsiniz

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabildiğiniz gibi yıl boyunca da adak bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.


Özgür Özel Brüksel’de konuştu: “Susmayacağız, dayanışmayı büyüteceğiz”

Erdoğan’dan Trump’a: “Birlikte el ele bölgedeki sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum”

Yunan Adaları Türklerle Doldu, Yunan Turist Sayısı Yüzde 60 Düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de: 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’na Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi’nde Çağrı: “Ticaret Vizyonumuzu Geliştirmeliyiz”

Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü: “Gazze’de Çocuklarımızı Öldürüyorlar, Cinayetlerini Meşrulaştırmaya Çalışıyorlar”

Sakız’dan İzmir’e Dayanışma: “Bir Yaka Yandığında, Diğeri de Yanıyor”

Özgür Özel’den Berlin’de Sert Mesajlar: “Türk Halkı Demokrasiden Asla Vazgeçmeyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi Sonrası Net Mesaj: "Orta Doğu'da Barış İçin Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Tunus’un Kültürel Hafızası: Bardo Ulusal Müzesi Zamana Direnen Mirasıyla Yeniden Kapılarını Açtı

Simge Yeni Albümünü Görkemli Bir Partiyle Tanıtıyor!

Kenan Doğulu, Harbiye Sahnesinde Binlerce Müzikseveri Coşturdu!

Demet Akalın’dan Muhteşem Konser!

İrem Derici’den Hakkındaki İddialara Yanıt: “Test Sonuçlarım Temiz, İddialar Asılsız”

Yabancı Damat’ın Usta İsmi Arif Erkin Güzelbeyoğlu Hayatını Kaybetti

Fatih Ürek Kalp Krizi Geçirdi: Yoğun Bakımda Tedavisi Sürüyor

Müsavat Dervişoğlu’ndan sert mesajlar: “Cumhur koalisyonu devlet olma mevzisini terk etti”

İrem Derici’den Uyuşturucu Operasyonu Haberlerine Açıklama: “Gözaltı Söz Konusu Değil”

Ziynet Sali’den Uyuşturucu Operasyonu Haberlerine Yalanlama: “Gözaltında Değilim”

Ünlü İsimlere Uyuşturucu Operasyonu! İrem Derici, Hadise ve Demet Evgar Gözaltında

Eskişehirspor Afyon’da Şov Yaptı

Fenerbahçe Stuttgart’ı Kerem Aktürkoğlu’nun Golüyle Devirdi: 1-0

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Stuttgart’ı Ağırlıyor!

Kadın Madenciden Kadın Yelkenciye Tam Destek

Dünyaca ünlü yüzücüler 25-26 Ekim’de Marmaris’te buluşuyor

Eskişehirspor, Denizli İdmanyurdu Güreller Spor Kulübü’ Puanları Paylaştı

A Millî Takım, FIFA Dünya Sıralamasında Bir Basamak Yükseldi

Eskişehirspor – Denizli İdmanyurdu Maçı Biletleri Satışta!

Eskişehirspor’da Hakan Şapçı’nın Ekibi Belli Oldu

Türkiye Gürcistan Karşısında Çok Rahat Kazandı

Fethiye’de kişi başı 90 bin 750 TL promosyon

Ergun: Meyve Fiyat Artışında Türkiye Zirvede

2. El Pazarlarının da tadı kaçtı

Merkez Bankası Politika Faizini Yüzde 39,5’e İndirdi

Ergun: Türkiye, Gıda Enflasyonunda Avrupa Birincisi Oldu

Artık O Ürünler Kargo ile Alınamayacak

Ege’den Avrupa’ya Mükemmellik Yolculuğu: ESBAŞ’a 6 Elmas

Kesikbaş: “İhracat artıyor ancak üretim ve yatırım güçlendirilmeli”

Milas’ın MİTSO Üyeleri Gururu

ESBAŞ, Üçüncü Kez Avrupa’nın En İyi İşverenleri Arasında

Kireçlenmede Kalıcı Çözüm: Diz Protezi Cerrahisi Yaşam Kalitesini Artırıyor

Sürdürülebilir Protein İçin MSD’den Güçlü Adım

Bakan Memişoğlu: Türkiye, Afrika ile sağlıkta üretim iş birliğine hazır

Marmaris Devlet Hastanesi’nde Yeni Dönem: Yapay Zekâ Destekli MR Cihazı Hizmete Girdi

Doç. Dr. Nuri Yıldırım uyardı: Yumurtalık kistleri sessiz ilerliyor, kısırlık ve kanser riski yaratıyor

“Stres yönetimi, modern çağın en büyük tedavisidir”

Çifteler Devlet Hastanesi’ne 6 Yeni Hemodiyaliz Cihazı

Krizlerde Sağlıkta Yapay Zekâ Hamlesi

Sarıcakaya ve Çevresine Büyük Katkı

Muğla’da öğrencilere ortak menü dönemi