Tarih: 22.09.2022 13:41

Muğla’da “Avrupa Hareketlilik Haftası” hareketli geçti

Facebook Twitter Linked-in

Mustafa SARIİPEK/MUĞLA

Ulusal koordinatörlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası (AHH), Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.

Ulusal koordinatörlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen ve bu yılki teması 'Çeşitlendir ve Devam Et' olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası (AHH), Muğla’da ‘Biz Bir Aileyiz, Birlikte Hareket Ederiz’, ‘Sokak Bizim’, ‘Bisikletli Yaşam’, ‘Araçsız Gün’, etkinlikleri ile gerçekleştirildi. Yapılan aktiviteler ile sağlıklı yaşamda hareketin önemine dikkat çekildi.
16 Eylül’de sağlıklı ve güvenli spor yapma etkinliği ile başlayan kutlamalar Sokak Bizim,  Mor Pedal ile Bisikletli Yaşam Etkinliği ve son olarak da Araçsız Gün etkinliği ile sona erdi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —