10616,09%0,19
40,41% 0,08
47,50% 0,53
4457,02% 1,04
7068,94% 0,97
Eskişehir – TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Yeni teknik direktör Serdar Göçerler, Eskişehirspor’un agresif ve baskılı bir oyun anlayışıyla sahada olacağını söyledi. “Topa sahip olan, rakip sahada oynayan ve mücadeleyi bırakmayan bir takım kurmak istiyoruz. Taraftarımıza yakışan bir futbol sergileyeceğiz,” açıklamasını yapan Göçerler, transfer yasağına rağmen kaliteli ve karakterli isimleri kadroya kattıklarını dile getirdi. “Transfer bitmez, hedef bitmez,” sözleriyle de iddiasını ortaya koydu.
Geçtiğimiz sezon kaptanlık bandını taşıyan Ali Fırat Kasap, kulüpte devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. “Bu şehirde doğdum, büyüdüm, profesyonel futbol yaşantıma Eskişehirspor’da başladım. Taraftarımıza sesleniyorum: Bize güvensinler, inansınlar. Sahada elimden gelenin fazlasını vereceğim,” dedi. Kasap, yaş eleştirilerine ise “Yaş sadece bir sayı; önemli olan sahadaki performanstır,” sözleriyle yanıt verdi.
Ruspor’dan transfer edilen Akın Akman, kulübe katılmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti. “Bu camiayı yıllar önce Avrupa kupalarında izlerken hayran kalmıştım. Bugün formayı giymek büyük onur. Şampiyonluk ateşini bugün yakıyoruz, sezon sonunda kupayı kaldıracağız,” dedi.