• BIST 100

    10228,4%0,39
  • DOLAR

    39,84% 0,05
  • EURO

    46,97% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4278,66% 0,46
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Voleybol Sahasında Aile Dayanışması: Merinos Voleybol Çiftinden Şampiyonluk Hedefi

Başantrenör koca ile kaptan eşi, Gaziantep'i Sultanlar Ligi'ne çıkarmayı hedefliyor - Merinos Voleybol Başantrenörü İbrahim Çadır: "Gaziantep'i Sultanlar Ligi'ne taşımayı canı gönülden istiyoruz"

SPOR 10.12.2024 11:25:00 0
Voleybol Sahasında Aile Dayanışması: Merinos Voleybol Çiftinden Şampiyonluk Hedefi


- Takım kaptanı Melike Nezihe Çadır:
"Aynı ekipte ve evde olduğumuz için yeri geliyor bir yerine iki defa üzülüyoruz. İyi yanları ve kötü yanları var ama alıştığımızı düşünüyorum"
GAZİANTEP (AA) - MEHMET AKİF PARLAK - KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep temsilcisi Merinos Voleybol Takımı'nın başantrenörü İbrahim Çadır, takım kaptanı olan eşi Melike Nezihe Çadır ile çalıştırdığı ekibi Sultanlar Ligi'ne çıkarmak için çaba harcıyor.
Kadınlar Voleybol 1. Lig'de 2019-2020 sezonundan itibaren mücadele eden Merinos Voleybol, son iki sezondur başantrenörü İbrahim Çadır, tarafından çalıştırılıyor. Geçen sezon tarihinde ilk kez Merinos Voleybol'u play-off'a çıkan ve yarı finalde elenerek Sultanlar Ligi'nin kapısından dönen ekibin başantrenörü İbrahim Çadır ile eşi Melike Nezihe, bu sezon hedeflerine ulaşmak için omuz omuza mücadele veriyor.
İbrahim Çadır, AA muhabirine, 6 yıllık evli olduğu takımın kaptanı Melike Nezihe ile aynı takımda çalışmanın değişik bir duygu olduğunu belirtti. Çadır, "Aynı takımda ikinci senemiz. Hani bazılarının aklına 'Acaba eşini kayırıyor mu?' veya 'Taviz veriyor mu?' gibi algılar olabilir. Şunu söylemek isterim; sahanın içine girdiğimiz zaman tüm oyuncular benim için aynı çünkü biz burada bir aile gibiyiz." diye konuştu.

- "Antrenmandan atmışlığım var"
Çadır, ev ile işi asla birbirine karıştırmadıklarını belirterek şöyle devam etti:
"Sahada çok kızmışlığım var. Hatta antrenmandan atmışlığım bile var ama kapıdan çıktığımız zaman olay burada kalıyor çünkü burası iş yeri. Kesinlikle evdeki problemleri buraya veya buradakinleri oraya götürmem. İkimiz de seviyemizi bildiğimiz için bu sıkıntıları çok yaşamıyoruz. Evde bazen eşim, 'Şu top şöyle olsa.' dediği zaman, ben diyorum ki 'Toplantı zamanı konuşuruz.' Evde genelde maç ve takım muhabbeti olmuyor."
Takım kaptanının eşi olmasının bir yerde avantaj olduğunu ifade eden İbrahim Çadır, "Bazen takımda bir şey olduğu zaman oyuncular direkt bana değil de eşime içlerini kolaylıkla açabiliyorlar. Melike'ye nasıl davranıyorsam takımın hepsine aynı davranıyorum. Bu avantaj aslında." dedi.

- "Gaziantep'i Sultanlar Ligi'ne taşımayı canı gönülden istiyoruz"
Tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu vurgulayan İbrahim Çadır, şu değerlendirmede bulundu:
"Bana teslim edilen bu takıma en iyi şekilde nasıl karşılığını verebiliriz davasındayım. Yeri geliyor stresten uyumuyoruz. Benim için çok önemli. O şampiyonluğun tadını ve Gaziantep'i Sultanlar Ligi'ne taşımayı canı gönülden istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız çünkü onun için buradayız."

- Melike Nezihe Çadır: "Sultanlar Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz"
Takım kaptanı Melike Nezihe Çadır ise 3 yıldır Merinos Voleybol Takımı'nda olduğunu ve bu durumdan çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Eşinin hocası olması duruma alıştığını ifade eden Melike Nezihe, aynı hedefe doğru çalışmanın güzel bir duygu olduğunu aktardı.
Gaziantep'i Sultanlar Ligi'ne taşımak istediklerini anlatan Melike Nezihe, şunları kaydetti:
"Geçen sene ilk hedefimize ulaşmıştık ve yarı finalden döndük. Bu sene ilk olarak play-off ardından yarı finali geçip oradan Sultanlar Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz. Yeri geliyor üzülüyoruz ve hep birlikte bunun üzüntüsü yaşıyoruz ama ondan sonra hızlıca toparlanıyoruz. Aynı ekipte ve evde olduğumuz için yeri geliyor bir yerine iki defa üzülüyoruz. İyi yanları ve kötü yanları var. Ama alıştığımızı düşünüyorum. Bir sorunumuz yok, şu an her şey yolunda."
Eşinin takım içinde diğer oyunculara nasıl davranıyorsa kendisine de aynı şekil yaklaştığını kaydeden Melike Nezihe, sözlerini şöyle tamamladı:
"Eğer oyundan çıkmayı hak ediyorsam bunu yapsın ki yapıyor zaten. Öyle bir sıkıntı yok. Takım oyunu oynadığımız için o gün sahada görevimi yerine getiremiyorsam benim yerime girecek olan kişi bunu sırtlayabilen kişidir. Oyundan alsa da bunun burukluğu olmuyor. Sorumluluğum gerçekten çok fazla. Bazen maç esnasında onun kenarda çaresizliğini görmek beni üzüyor. O da kendi içinde bu sıkıntıları hallediyor."
Ligin B grubunda mücadele eden ve çıktığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Merinos Voleybol, puan cetvelinde 4. sırada yer alıyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi’nde Çağrı: “Ticaret Vizyonumuzu Geliştirmeliyiz”

Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü: “Gazze’de Çocuklarımızı Öldürüyorlar, Cinayetlerini Meşrulaştırmaya Çalışıyorlar”

Sakız’dan İzmir’e Dayanışma: “Bir Yaka Yandığında, Diğeri de Yanıyor”

Özgür Özel’den Berlin’de Sert Mesajlar: “Türk Halkı Demokrasiden Asla Vazgeçmeyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi Sonrası Net Mesaj: "Orta Doğu'da Barış İçin Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Tunus’un Kültürel Hafızası: Bardo Ulusal Müzesi Zamana Direnen Mirasıyla Yeniden Kapılarını Açtı

İran-İsrail Savaşında Güç Kimin Elinde?

İsrail'den İran'a Natanz Darbesi: Üst Düzey Komutanlar Öldü, Tahran Savaş Emri Verdi

Sakız Adası’nın Gözdesi Bella Cisterna’ya Turizmden Altın Taç!

Ahmet Davutoğlu’ndan Kerkük’e Anlamlı Ziyaret: “Unutmadık, Unutturmayacağız”

Elif Buse Doğan’dan Kayahan’a Duygu Yüklü Saygı: “Atın Beni Denizlere” Yorumuyla Büyüledi

Melis Fis’ten BtcTurk Vadi’de Unutulmaz Konser!

Burak Kut’tan Müzikseverlere Sürpriz Single: “Dümenci” Yayında!

Simge’den Yazın Hit’i: “Mucize” Müzik Listelerini Sallıyor!

Elif Buse Doğan: "Hayal Ettiğimin Hep Bir Adım İlerisindeyim"

Simge Harbiye’de Büyüledi: Yeni Şarkısının Müjdesini Verdi…

maNga, Erdek’te 19 Mayıs Coşkusunu Dinleyici Rekoruyla Kutladı!

Ziynet Sali’den Kıbrıs’ta 19 Mayıs’a Özel Coşkulu Konser

Aybüke Albere: “Okan Bayülgen’in Dayağını Yedim!”

Ünlü Dövme Sanatçısı Fatih Serdaroğlu, Saç Pigmentasyonunda Dünya Markası Oldu!

Eskişehirspor'da beklenen imza geldi!

Fenerbahçe ve adidas’tan Tarihi İş Birliği: “Bu Şanlı Forma BizeEmanet”

Necati Önal'dan Veda Sinyali: "Duvar Yapıldıktan Sonra Duvarcı Unutulur"

Balıkesirspor, Serdar Göçerler ile Prensipte Anlaştı!

Vincenzo Montella’nın Sözleşmesi 2028’e Kadar Uzatıldı! “Türk Millî Takımı İçin En Büyük Hayalim Gerçekleşiyor”

Montella ile Devam! TFF, Sözleşme Yenileme İçin İmzaya Gidiyor

TFF 3. Lig’de Yeni Dönem: 2025-2026 Sezonunda Bölgesel 4 Grup Sistemi

Baran Doruk Şimşek Türkiye Şampiyonası’nda Madalyalara Ambargo Koydu!

Eskişehirspor’da Ulaş Entok Yeniden Başkan Seçildi

Eskişehirspor Genel Kurulu Yarın

Temmuz 2025 Zamlı Maaşlar Açıklandı: Emekliye %16,67, Memura %15,57 Zam!

Haziran Enflasyonu Açıklandı! 43 Ayın En Düşük Seviyesi

Venezuela İhraç Ürünleri Fuarı İstanbul’da Kapılarını Açtı

Manşetle Ekonomi Yönetmenin Bedeli: Yıllık 2 Trilyon Lira Faiz Ödemesi

Sanayi Üretiminde Artış, İşsizlikte Rekor Düşüş: Ekonomi Programı Sonuç Veriyor

Anneler Günü Alışverişlerine Dikkat! Tüketicilere Sahte Ürün ve Kampanya Uyarısı

Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğruyol: “TÜİK Verileriyle Memur, Emekli ve İşçi Her Geçen Gün Fakirleşiyor”

Yurt İçi ÜFE Nisan 2025'te Yıllık %22,50, Aylık %2,76 Arttı

Mart Ayı Enflasyon Rakamları

Emeklilere Bayram İkramiyesi Fark Ödemeleri 3 Nisan’da Başlıyor

Özel Amaçlı Sağlık Raporlarında Yeni Dönem Başladı: İşlem Kodu, e-Nabız, Otomatik İade

Kurban Bayramı’nda Et Tüketiminde Bu Uyarılara Dikkat!

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nden Tütünle Mücadeleye Güçlü Destek

ESOGÜ Hastanesi’nde Şizofreni Farkındalığı: Dünya Şizofreni Günü'nde Etkinlik Düzenlendi

“İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa” Kampanyasına İlk Haftada Yarım Milyondan Fazla Katılım

23 İlde 26 Merkezde Hiperbarik Oksijen Tedavisi: Binlerce Hasta Şifa Buldu

Yaşar Bildirici, Talasemi Önlenebilir!

Anahtar Parti'den Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki Çocuk İstismarı İddiasına Sert Tepki: “İhmallerin Üstü Örtülmesin!”

Dünya Astım Günü'nde Öne Çıkan Tema: "İnhaler Tedavi Ne Kadar Doğru, O Kadar Etkili"

Aile Hekimi Kaydında Yeni Dönem: İkamet Adresine Göre Otomatik Aktarım Başlıyor